OM OPTIMAL DESIGN | WEB OG SEO FIRMA


På denne side kan du læse om web og SEO firma Optimal Design. Du kan læse om missionen bagved firmaet og om grundlægger Jakob Ingvorsen. Derudover kan du også få en fornemmelse af Optimal Designs kerne kompetencer – som er listet op hér. Grundlæggende har Jakob, som står bag ved firmaet, udviklet en model eller en metode at bygge hjemmesider på – som er skabt til at hjemmesider kan findes på Google.

” Optimal Designs mission er at lave websites der er skræddersyede og gennemtestede til at komme højt på Google


Webdesigner og seo specialist Jakob Ingvorsen hos SEO firma Optimal Design

Jakob Ingvorsen, webdesigner, SEO specialist og grundlægger af Optimal Design

Foruden Optimal Design står Jakob også bag siden www.jakob-i.com, hvor man kan se illustrationer og grafisk arbejde.


Optimal Design er et web og SEO optimeringsfirma der blev grundlagt i 2020 af webdesigner og SEO specialist Jakob Ingvorsen. Efter at have arbejdet med SEO optimering og webdesign, både på egne sider, men også på bureau for diverse kunder, valgte Jakob at starte sit eget firma.

Den unikke indgangsvinkel – SEO og webdesign der går hånd i hånd

På bureauer er det ofte forskellige mennesker der laver SEO arbejdet, SEO analyserne og skriver teksterne. De afleverer teksterne videre til webudviklerne, der lægger det ind på kundernes hjemmesider. Det er ikke den bedste arbejdsmetode i forhold til den samlede web oplevelse – UX oplevelsen. UX oplevelsen er vigtig i forhold til Googles placeringer, da dårlig UX for en hjemmesides besøgende medfører høj bounce rate og lav tid på siderne.

Men Jakobs udgangspunkt var anderledes, da han kunne lave begge dele. Både SEO og webdesign. Dette betyder at teksterne og indholdet skrives efter de wireframes han tegner, der giver den bedst mulige brugeroplevelse. På denne måde bliver siderne og indholdet simpelthen bedre. Og det måler Google – lav bouncerate og brugernes tid på sitet er høj – dermed belønnes ens website og kommer højt op i Googles placeringer.

Modellen – den optimerede Google hjemmeside

Jakob udviklede, via trial and error og enormt mange tests, en metode til at styre hvad på ens hjemmeside der kommer op i Googles søgeresultater. Hvor skal et billede ligge for at komme med, hvordan skal det tagges og hvilken overskrift skal det lægges tæt på? Hvilke emoji ikoner kan man med fordel komme i sidens metabeskrivelse for at skabe blikfang, og hvilke accepterer Google i stedet for at sortere dem fra? Hvor hurtig skal en side være og hvad betyder page speed i forhold til indekseringen?

Alle disse spørgsmål var baggrunden for de mange tests – og en model blev udviklet for produktion af hjemmesider. En model der overholder de tekniske specifikationer og som præsenterer og tagger ens hjemmeside bedst muligt i forhold til at blive fundet på Google.

Visionen – super SEO parate sider og et pålideligt og ordenligt web firma

Et website uden optimering er som en fest uden invitationer. Det kan være den mest spændende og flotte fest – der kommer bare ingen forbi. Jakob valgte at gå på kompromis med visse designmæssige aspekter omkring hjemmeside design for at få de hurtigste og nemmest læselige sider for Google og brugerne. Alle sider og sites er gennemtestede, så intet er overladt til tilfældighederne. Visionen er at skabe sites der er skræddersyede til at komme højt op på Google.

Derudover var visionen med Optimal Design også at skabe et web firma der er hyggeligt, pålideligt og ordentligt. Et firma kunderne kan stole på, og hvor man udfører et transparent stykke arbejde. Derfor følges al SEO arbejde op med løbende resultater, som bliver sendt til kunden – så det er tydeligt at der forekommer en online vækst. For det er det smukke ved SEO optimering – alt kan måles.


OPTIMAL DESIGN | KOMPETENCER OG SERVICES


WEB DESIGN

Responsive og mobil venlige sider
Sikre sider

UX optimeret
Konverterings optimeret

Design til målgruppen
Webshop

SEO OPTIMERING

SEO analyse
SEO i forhold til konkurrenter
Nøgleord
SEO tekstforfatning

Teknisk SEO
Linkbuilding

INDHOLD

Tekster
Grafik
Fotografi og retouchering

Video
Animation


SE MERE OM WEBDESIGN OG SEO OPTIMERING

Er du interesseret i at læse mere om hvad Optimal Design laver og hvordan det foregår – så klik forneden og læs mere.