HJÆLP TIL SEO OPTIMERING


Optimal Design yder hjælp til SEO optimering af din hjemmeside, så den kommer til at ligge meget højt i Googles rangeringer. En høj placering betyder flere besøgende på dine hjemmeside, mere branding og flere salg.

SEO optimering er betegnelsen af et samlet stykke arbejde der består af flere dele som alle skal være lavet ordentligt for at opnå den ønskede succes på bla. Google. Det kan Optimal design hjælpe med da en grundig og analytisk tilgang til SEO optimeringen sørger for et ordentligt stykke optimerings arbejde – der virker.

På siden her kan du læse mere om hvordan Optimal Design løser opgaven eller du skal være velkommen til at skrive eller ringe hvis du skal have hjælp til SEO optimering af din hjemmeside.

SÅDAN HJÆLPER JEG MED EFFEKTIV SEO OPTIMERING


FORSKELLIGE TYPER AF HJÆLP TIL SEO OPTIMERING


Teknisk SEO er en af de former hjælp til SEO optimering Optimal design laver

HJÆLP TIL TEKNISK SEO

Teknisk SEO beskæftiger sig primært med hastighed og gennemgang af kodearbejdet bag din side, hvor Optimal Design kigger din side igennem for at se om den overholder de formalia som bl.a Google stiller af krav til hjemmesider – her tilføjes bl.a. sitemaps, optimering af billede størrelser, lazy load og cache optimering.

Teknisk SEO optimering er helt grundlæggende for at en hjemmeside kan komme højt op på Google, så det er bare en ting der skal være i orden. Selv det bedste indhold kan ende med dårlig rangering hvis din side tager lang tid om at loade.


SEO ANALYSE

For at få trafik på din hjemmeside skal du finde ud hvad dine kunder googler for at finde dig. Optimal Design hjælper dig med at afdække dit felt og din branche så der kortlægges hvilke søgeforespørgsler der rent faktisk bruges, og hvilke der er mest relevante for dig. Relevans betyder både hvor mange der søger på et given ting, men samtidig på hvor salgsbare søgeordene er, og hvor svære de er at rangere på.

Denne analyse er grundlæggende for hele SEO optimerings strategien for dit site, og den sørger Optimal Design for når du skal have hjælp til SEO optimering af din hjemmeside.


INDHOLDS OPTIMERING

Når dine vigtigste nøgleord og søgeforespørgsler er kortlagt skal dit indhold nu optimeres så godt som muligt, så det og din hjemmeside kan findes. Optimal Design hjælper med at optimere URL struktur, titles og meta data så det er sammenhængende, og let at finde for Google.

Ligeledes optimeres billeder også således at dine kunder kan finde dine side via Google Billeder. Måske du har pæne produkt billeder der skal ses af kunderne? Derudover hjælper Optimal Design også med at producere det indhold der mangler for at du bliver konkurrence dygtigt i din branche – om det så være fotos, video eller SEO tekster.


Link building er en af de former hjælp til SEO optimering Optimal design laver

HJÆLP TIL OFF PAGE SEO

Er din hjemmeside fuldt optimeret, dvs. overholder den de tekniske krav og hurtighed og mobilvenlighed, og har den godt relevant indhold – så skal der arbejdes udenfor hjemmesiden for at få den højere op.

Dette gøres ved at skabe opmærksomhed om den, både på sociale medier og vha. linkbuilding. Link building betyder at der linkes ind til din side andre steder fra nettet af. Optimal Design har et bagkatalog af links, sider og personlige kontakter som kan hjælpe dig med at komme godt i gang, og ligeledes kan der findes nye link muligheder specifikt til dine landingssider. Link profilen bliver opbygget på en sund måde der ligeledes er i tråd med den gode udvikllings praksis, så dine links ender med at give din hjemmeside værdi, frem for at ødelægge den.


Søger du hjælp til SEO optimering af hjemmesiden så vil Optimal Design analyse din side og fastslå dens øjeblikkelige status. Din side vil blive analyseret med de mest relevante værktøjer for at kunne afdække hvilken hjælp du har behov for, for at opnå de bedst mulige placeringer i søgeresultater.

Dernæst vil Optimal Design foreslå dig en fremgangsmåde eller plan baseret på de fire førnævnte parametre – teknisk SEO, SEO analyse, indholdsoptimering og off-page SEO – så du får den rette løsning til din hjemmeside.

HJÆLP TIL SEO OPTIMERING SPORES

Når SEO optimerings løsningen er implementeret på din side – måler Optimal Design løbende udviklingen via Google Analytics, Google Search Console og Google Tag Manager så du kan følge med i de forbedrede resultater. De bliver


Hvad kan SEO optimerings hjælp betyde for mig og mit firma?

SEO optimering er blot en af mange markedsførings metoder. Men den er meget, meget effektiv. Online handel stormer fremad i takt med at de fysiske butikker svinder ind, og markedet og forbruger adfærden generelt ændrer sig.

Der er enorm værdi at ligge på Googles side 1 i forhold til ens branche og kunder. SEO optimering er en konkurrence hvor dem der vinder, vidner meget, meget stort.

SEO optimering pris af web og SEO bureau Optimal Design

CASE JAKOB i KUNST | FRA 0 TIL 7032 POTENTIELLE KUNDER OM ÅRET

For Jakob-i.com betød en meget grundig SEO optimering at ejeren efter et år kunne leve af sin kunst – dvs. leve af at tegne, lave maleri bestillinger, udsmykningsopgaver og illustrationer til bøger bl.a. På et år gik hans website fra at have 2 til små 600 månedlige besøgende, og den meget trafik betød mange opkald og meget arbejde.


hjælp til seo optimering af optimal design

HVILKEN SEO OPTIMERINGS HJÆLP HAR DIN HJEMMESIDE BRUG FOR?

SEO optimering har forskellige muligheder afhængigt af hvilken branche dit firma er i og hvad du sælger online. Firmaer har brug for forskellig hjælp, og jeg vil skitserer nogle eksempler herunder.

EKSEMPEL | ET LOKALT HÅNDVÆRKER FIRMA

Et lokal håndværker firma der ønsker flere kunder, har brug for at tiltrække kunder i det nærliggende område og således ville man i dette tilfælde kunne optimere op imod lokale søgeforespørgsler og med fordel implementere Google My Business og få firmaets adresse i de lokale web registre med links der peger ind til håndværkerens side. Optimering op imod to-tre vigtige lokale nøgleord ville være rigeligt til at skaffe mange kunder.

EKSEMPEL | EN ONLINE VIRKSOMHED

Et andet kunne være en online virksomhed der lever af at have et site, hvor man er finansieret via reklamer. Det kunne eksempelvis være en mad- og livsstilsblog eksempelvis. I så tilfælde ville det være vigtigt hele tiden at analysere hvad målgruppen søger på, og få lavet artikler og indhold der er SEO optimeret henimod disse nøgleord. Derudover ville et sådant site have brug for en stærk teknisk SEO hjælp således at sitet fra start af står godt og sikkert – da det ender med at blive meget stort.

EKSEMPEL | EN WEBSHOP

Et tredje eksempel kunne være en webshop, hvori der sælges et fysisk produkt. Det kunne være et site der sælger tøj eksempelvis. Et sådant site har brug for en enkel og overskuelig webshop løsning, men en blog med artikler om nye mode, men samtidig have mange flotte produkt billeder – der skal kunne komme frem på Google når folk søger på forskellige beklædnings genstande. Et sådant site skal have mange links og så meget domæne autoritet som muligt, da forretningens eksistens er baseret på online salg.

HJÆLP TIL DIN SEO OPTIMERING | SÅDAN FOREGÅR DET


Møde angående hjælp til SEO optimering med Optimal Design

MØDE

Vi afholder et møde enten digitalt eller mødes fysisk hvor vi får snakket om hvad du har brug for, hvor lang dit site er og hvad dine idéer er.

Vi kan samtidig snakke om dit budget og lave en løsning der både skaber resultater og passer til dit markedsføringsbudget.


ANALYSE

Din side testes med diverse forskellige værktøjer for at fastslå dens hurtighed og kortlægge diverse tekniske fejl. Din branche bliver undersøgt og dine konkurrenter samt deres og egen konkurrence evne fastlægges


SEO PLAN

Heri beskrives hvordan opgaven bedst gribes an, hvilken optimerings løsning der kunne være bedst for dig i forhold til hvornår du vil se resultater og dit budget. Du vil få en oversigt over de bedste nøgleord for dig, samt en plan for implementeringen af SEO hjælpen. Optimal Design søger altid at lade den mest effektive løsning i forhold til markedsføringsbudgettet.


IMPLEMENTATION

Optimal design vil integrere planens forbedringer på dit site og producere og udgive det planlagte indhold i overensstemmelse med strategien for nøgleord som dine kunder søger på


Hjælp til SEO optimering af Optimal Design

RESULTATER OVERVÅGES

Når sitet er opdateret vil Optimal Design måle dine resultater og sende dem til dig så du kan se forbedringerne have effekt. Efterfølgende kan der komme justeringer i forhold til dine ønsker eller hjemmesiden kan udvides endnu mere i takt med din økonomi, firmaets opskalering og kundernes behov.

FÅ EN ANALYSE AF HVILKEN SEO OPTIMERINGS HJÆLP DIN HJEMMESIDE HAR BRUG FOR

Hvilken hjælp din side har brug for afhænger af hvilken branche du er i, konkurrencen, hvordan din hjemmeside tager sig ud nu og hvor langt den er udviklet.

Kontakt Jakob og Optimal Design for at få lavet en analyse af din nuværende status og som giver et overblik over dine SEO optimerings muligheder.

SEO optimering pris af web og SEO bureau Optimal Design
Webdesigner og seo specialist Jakob Ingvorsen hos SEO firma Optimal Design

Jakob, webdesigner og SEO specialist hos Optimal Design


Udfyld formularen eller ring til mig – så kan jeg se på opgaven og dit firmas behov for SEO optimering

kontakt@optimaldesign.dk

(+45) 2274 0641