Skræddersyet, optimeret hjemmeside design

Optimal designs mission er at skabe skæddersyet og optimeret hjemmeside design til firmaernes målgruppe. Med skræddersyet menes at designet og indholdet et fuldstændig tilpasset målgruppen og dens behov. Med optimeret menes at al den tekniske data er laves efter nettets øjeblikkelige bedste standarder. Optimal designs ambition er at skabe et helstøbt wordpress hjemmeside design til din virksomhed og dets kunder. 

HJEMMESIDE DESIGN MED OPTIMEREDE, BRIGERVENLIGE OG SEO PARATE SIDER


Hjemmeside design af Optimal Design web og SEO bureau

OPTIMEREDE

Hjemmesiderne optimeres i forhold til hastighed, så de loader hurtigt på brugernes computer og telefon.

Alle billeder, videoer og animationer optimeres ligeledes. Således designes der gerne med SVG grafik der får dine sider til at fremstå flotte på alle enheder og loader lynhurtigt


Brugervenlighed og konverteringsoptimering

BRUGERVENLIGE

Når Optimal design laver wordpress webdesign lytter vi til dig. Du har mest indsigt i dine kunders behov – og således skræddersyes dine sider efter dine kunders behov på nettet.

Vi designer ikke med standardiserede skabeloner, men tegner wireframes så dine kunder når sine mål på siden og får svar på sine spørgsmål. Farver og design tilpasses målgruppe og branche


Hjemmeside design der fører til resultater på bundlinien

SEO PARATE

Optimal design udfylder alle sidernes data, så de giver mening i forhold til SEO optimering. Sådan er de parate til at rangere så højt som muligt hos bl.a. Google.

Du kan derudover bestille analyser og købe indhold så du rent faktisk ender på Googles side 1


” Optimal Design laver et grundigt sikkert site, der designes til din kundegruppe. Designet er baseret på analyser, farveteori og øjeblikket bedste web praksis. Så du kommer bedst i snak med dine kunder.

Via tilkøbsordningen bestemmer du selv prisen på dit site”

OPTIMALS HJEMMESIDE DESIGN INDEHOLDER


Hjælper vi dig med at lave din hjemmeside, får du et professionelt designet site både hvad angår sikkerhed og hastighed. Herunder kan du læse de ting der følger med, hvis Optimal Design hjælper dig med at komme på kortet online. 

NEDENSTÅENDE ER ALTID INKLUDERET


GENERELT

Gratis hosting og domænenavn
Opsætning af e-mails
Site skabt i WordPress
UX / UI design til målgruppen
Responsive sider der vises ordentligt på både mobil, tablet og computer

SEO

Optimeret titel
Optimeret overskrifter

Optimeret metadata
Grundig URL struktur

Optimerede første 100 ord
Sitemap oprettelse

HASTIGHED

Sider speedes op med cache optimering
SVG grafik sikrer hurtig og skalerbare billeder
Optimering af fotos og video
LiteSpeed server

SIKKERHED

SSL-certifikat
Antispam beskyttelse
Hacking beskyttelse


NEDENSTÅENDE KAN TILKØBES

BRUGERVENLIGHED


+ Webshop
+ Opsætning Google Analytics
+ Opsætning Google Search Console
+ Opsætning Google Tag Manager

SEO OPTIMERING


+ SEO nøgleordsanalyse
+ SEO strategi
+ SEO konkurrent analyse
+ SEO linkbuilding
+ SEO tekster

INDHOLD / CONTENT


+ SEO nøgleordsanalyse
+ SEO strategi
+ SEO konkurrent analyse
+ SEO linkbuilding
+ SEO tekster

PRISER PÅ HJEMMESIDE DESIGN


Hjemmesider, firmaer og deres respektive målgruppers behov er vidt forskellige – derfor er prisen på at udarbejde en hjemmeside også forskellig. Den afhænger af det du skal have lavet på den – antal sider, antal fotos, mængden af funktionalitet og meget andet.

Klik herunder og læs om Optimal Designs pris modeller

SEO firma Optimal Design afbetalingsordning

TYPER AF SERVICES VED HJEMMESIDE DESIGN


Landing page

En landing page er en side der optimeres til at fange nettets brugere på. Den optimeres både så brugerene finder den (SEO) og optimeres i forhold til at skabe en troværdig fornemmelse for brugeren, så de klikker videre. Typisk laves en Landing Page i forbindelse med en e-mail kampagne eller for et hoved produkt virksomheden har. 

Optimal design skaber Landing Pages der er opdateret i forhold til up-to-date bedste web praksis. Dvs. der laves sider med fotos af folk fra firmaet, kunde anmeldelser, USP (unique selling proposition) og nem navigation videre så kunden får mere info. 


Webshop

Optimal designer sætter også webshops op. Normalt gennem WooCommerce, men ønskes et andet shop system, undersøges og laves det.

Webshops sættes op i forhold til kundens ønsker om farve og design, i tråd med det øvrige hjemmeside design. Som regel kræver en webshop gode produkt billeder, hvilket Optimal Design også kan være behjælpelige med at tage. Der integreres det betalingssystem som kunden ønsker, og rådgives om fordele og ulemper ved forskellige løsninger. 


Hjemmeside design med SEO parate sider

SEO optimering

SEO (Search Enigine Optimization) udføres også. Heri er Optimal Design specialist med dokumenterede resultater. SEO opgaverne udføres med de nyeste trends inden for bl.a. Googles algoritme.

SEO er en meget veldokumenteret markedsførings metode som giver fantastiske resultater – hvis det laves grundigt, på kunde målgruppens præmisser. Det tager noget tid at lave og førend det virker (3-6 måneder), men dernæst vil det også kickstarte ens forretning og antallet af  kundehenvendelser. SEO er en meget effektiv salgsstrategi med et rigtigt højt ROI. 


UX / UI design

Webdesign handler om at løse brugerens behov – ganske enkelt. Hos Optimal Design tages højde for om brugeren vil søge information, købe et produkt, tale med en fagperson, have et tilbud eller noget helt femte. Vi laver UX / UI design der tilpasser sig disse forhold og sikrer n god videre navigation. 

Hjemmeside designet som Optimal design laver er både optimeret mod at brugerne retter henvendelse til firmaet, dvs. konverterer, men løser også informations spørgsmål via infografik og video, der gør at brugeren bliver lang tid på siderne. Det resulterer i at webdesignet samtidig bliver SEO optimeret. 


FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ HJEMMESIDE DESIGN


Webdesigner og seo specialist Jakob Ingvorsen hos SEO firma Optimal Design

Jakob, webdesigner hos Optimal Design


Udfyld formularen eller ring til mig – så sender jeg et tilbud på din opgave.

Du behøves ikke tage imod tilbuddet, det er ganske gratis. 

kontakt@optimaldesign.dk

(+45) 2274 0641

Beskriv hér dit projekt - hvor mange sider skal du have lavet? Har du selv fotos? Kan du selv skrive tekst?

SE PRISER PÅ HJEMMESIDE DESIGN

Hvis du gerne vil undersøge priserne selv kan du trykke nedenfor –