SEO FIRMA |
OPTIMAL DESIGN

Optimal Design er et web og SEO firma der ligger i Hvidovre lige udenfor København. Men Optimal er både mobile og digitale, og kan således yde SEO hjælp i hele Danmark. Hos Optimal Design laver vi et helstøbt web og SEO produkt, da SEO ikke lykkedes uden godt hjemmeside design – til en fair og rimelig pris for SEO arbejde.

Webdesigner og seo specialist Jakob Ingvorsen hos SEO firma Optimal Design

“SEO er en konkurrence – hvor dem der virkelig investerer vinder meget, meget stort”

Jakob Ingvorsen
Webdesigner og SEO specialist

SEO OPTIMERINGS LØSNINGER

Se alle de SEO løsninger og muligheder som Optimal Design udfører på hjemmesider for at rangere dem højt


PRISER PÅ SEO OPTIMERING

Hvad koster SEO optimering? Optimal Design leverer en SEO pakke hvor du bestemmer prisen


HVAD ER SEO OPTIMERING?

SEO optimering kan være afgørende fo om dit firma lykkes. Læs hér om hvorfor og se andres resultater


SEO FIRMA OPTIMAL DESIGN LØSER FØLGENDE OPGAVER


SEO ANALYSE

Analyse af din virksomheds online tilstedeværelse, digitale forbedringer og mulige nøgleord. Analyse af dine konkurrenter og af din branche. Med brug af bl.a. Ahrefs og Ubersuggest.


TEKNISK SEO

Opdatering og forbedring af dine siders data i forhold til dine ønskede nøgleord med WordPress og Yoast SEO plug-in. Optimering af din sides hastighed ved brug af Google Pagespeed Insights.


BILLED SEO

Man kan lede mange brugere ind på ens side via Google Images. En korrekt optimering af billedernes data kan give dig meget trafik.


SEO TEKSTER

Udarbejdelse af tekster til dit site der går i spænd med de nøgleord eller temaer du ønsker at rangere for i søgemaskiner. Optimal Design bruger eksempelvis Storybase til at finde de rigtige nøgleord.


INDHOLD

Produktion af indhold til dit site, der kan forbedre din rangering hos søgemaskiner og kommunikationen med din målgruppe. Fotografi, video og animation, produceret i Illustrator, After Effects og Premiere Pro.


LINK BUILDING

Analyse af dit site i forhold til link profil og domæne autoritet. Strategi og opbygning af sund link profil der forbedrer din rangering vha. MOZ bl.a. 


KONVERTERING

Gennemgang af dit site og efterfølgende implementering af up-to-date tiltag og funktionalitet der sørger for dit firma får flere henvendelser. Vores løsninger er baseret på AIDA-modellen, Google Tag Manager og nyeste web forskning.


SOCIALE MEDIER

Vejledning, kampagner og hjælp til at producere indhold og vedligeholde sociale kanaler, der trækker brugerne til din hjemmeside. Få organiseret indholdet til dine sociale kanaler, og få sat det i system med Later eksempelvis, så du bruger mindre tid på det.


LOKAL SEO

Er du en virksomhed der skal annoncere lokalt kan det være en rigtig god idé at komme på Google Maps. Optimal Design kan hjælpe dig med at opsætte en virksomhedsprofil på Google My Business.


VEDLIGEHOLD

ProHar du brug for den bedste SEO som muligt, skal dine sider og dine brugeres adfærd overvåges i Google Analytics og Google Search Console – og dernæst justeres så de er mest effektive.

SÅDAN LAVER OPTIMAL DESIGN SEO FOR DIT FIRMA

SEO firma giver SEO tips til brugere

Når vi laver SEO for dit firma følger vi som udgangspunkt nedenstående grundskabelon. Vi kommer med forbedrings forslag og ser muligheder i forhold til din virksomhed, konkurrenter og branche. Du kan således vælge imellem løsningerne og implementere dem i det omfang og tempo der passer dig.
SEO firma Optimal Design laver SEO analyser

Analyse

Dit sites nuværende online tilstedeværelse analyseres, sammen med dine sociale medie kanaler. Derudover undersøges din branche og dine konkurrenter- og der laves en grundig nøgleords analyse (keywords), der finder muligheder for at lede kunder indtil dit website.


SEO firma Optimal Design laver SEO strategier

Strategi

Vi lægger en strategi for dit firma for at komme ud over rampen online. Du vil få præsenteret de forskellige løsninger / tiltag, prioriteret i den rækkefølge der giver mest mening for dig. Den budgetvenlige plan, helhedsplanen eller vælg-planen.


SEO firma Optimal Design laver prisvenlig og grundig SEO

Action

Optimal Design implementerer strategiens forskellige løsninger en efter en. Resultaterne måles i Google Analytics og Google Tag Manager – så du hele tiden kan se din progression i forhold til nøgleord rangering på Google og dit firmas konverterings rate.


SEO ANALYSE

Optimal Design starter med at analysere dit nuværende website og dine online sociale kanaler. Her ses på hvor meget indhold du har, hvor mange følgere og hvor højt dit site er rangeret på Google for forskellige søgeord. Der kigges ligeledes på din domæne autoritet, samt vurderer tekniske data og sikkerheden på siden. Alt sammen faktorer der er vigtige for din rangering i søgemaskiner. Dit firma analyseres udfra dets produkt og muligheder i online.

En grundigere analyse indebærer detaljeret nøgleords research, for at finde dit firmas potentiale for at rangere på organisk trafik – den bedste investering. Derudover kan der udarbejdes analyse af dine konkurrenter, samt deres links, domæneautoritet og hvilke nøgleord de rangerer på. Optimal design kan også lave en branche analyse for igen at finde din virksomheds muligheder online

Analyse delen er det vigtigste SEO arbejde – alt andet arbejde er baseret på  at ramme lige præcis din position i markedet bedst muligt – men analysen skal finde åbningen.

✔ Status analyse ✔ Nøgleords analyse ✔ Konkurrent analyse ✔ Branche analyse

STRATEGI

På baggrund af den tidligere udarbejdede analyse, lægger Optimal Design nu en strategi, eller flere, for at få din virksomhed på kortet online. 

Strategien er meget praktisk baseret, og der vil kunne udarbejdes en ret præcis pris for de nye tiltag. Der lægges gerne flere strategier i led med firmaets ønsker. Typisk kan man lave en mere budgetvenlig strategi, baseret på firmaets økonomi og investeringsvillighed i SEO. Her vil man som firma kunne få præsenteret et overblik af de forskellige muligheder, og man vil kunne vælge hvilke ting, man vil have implementeret først – i samarbejde med Optimal Design, for at den højeste effektivitet, ROI.

Du får således skræddersyet en strategi der passer til dit firmas økonomi og investeringsvillighed. På baggrund af strategien er det altid muligt at tilvælge nye initiativer – når man begynder at se resultater og værdien i SEO arbejdet. 

✔ SEO strategi tilpasset firmaet ✔ Budgetvenlig SEO strategi ✔ Pick-and-choose SEO ✔ Udvidet SEO strategi

SEO firma Optimal Design laver SEO strategier
SEO firma Optimal Design laver prisvenlig og grundig SEO

ACTION

Når analysen og strategien er lagt – så tager Optimal Design arbejdshandskerne på. Vi udarbejder dit firmas SEO tiltag en efter en. Der sættes som standard altid analyse værktøj på, så resultaterne kan måles, og du som kunde kan se forbedringerne. Dette gøres via Google Analytics, Google Search Console og Google Tag manager. 

Nogle af arbejdsopgaverne skal implementeres over tid for at virke bedst, men vi viser dig løbende resultater og holder dig opdateret om dit firmas progression – samtidig skulle du meget gerne opleve at din telefon begynder at ringe mere.

✔ Implementering af strategi ✔ Resultater måles bl.a. via Google Analytics ✔ Kunden opdateres jævnligt og resultater fremvises

ØNSKER DU HJÆLP TIL SEO OPTIMERING?

Måske ønsker du at få hjælp til SEO optimering for dit firmas hjemmeside? Klik forneden og læs mere om hvordan jeg kan hjælpe dig og hvordan processen foregår.

SEO firma Optimal Design afbetalingsordning

OPTIMAL DESIGN SEO FIRMA | PRISER FOR SEO


Optimal Design udarbejder SEO for dit firma efter vores pick-and-choose prismodel.

I samråd med os, vælger du selv de SEO løsninger du vil have os til at lave.

Denne model gør også at Optimal Design arbejder på timeløn – Optimal Designs timeløn for SEO arbejde er 429 kr. i timen (inkl. moms)


PRIS EKSEMPEL VED SEO ARBEJDE FOR MINDRE LOKALT FIRMA

Nedenstående priseksempel kunne være en pris for et mindre lokalt firma, der allerede har et website – men mangler at slå igennem online. Tilbuddet indeholder tekster til 2 landing pages, dvs. i dette tilbud optimeres der altså op imod at få organisk trafik på siden ind fra de to bedste nøgleord, som kunder søger på.


ANALYSE AF ONLINE STATUS

Gratis

Analyse af eksisterende website, sociale kanaler og strategi

+


TEKNISK SEO OG HASTIGHED

4.790,-

Optimeret speed, cache, titles, meta data, overskrifter, URL struktur og sitemap

+


GOOGLE MY BUSINESS OPSÆTNING

3.832,-

Opsætning af Google My Business som lokal SEO


2 X SEO TEKSTER

7664,-

To SEO tekster skrevet op imod nøgleord der giver dig en seriøs mulighed for at rangere højt i Googles søgeresultater

+


LILLE FOTOPAKKE

2.999,-

Relevante højopløselige fotos taget til at lægge på dit website – retoucherede og optimerede

=


I ALT

19.985,-
(inkl. moms)

Med aftale om betaling over 6 måneder = 3.214,17,- (inkl. moms) om måneden


FAQ | SEO OPTIMERING


SEO firma giver råd om SEO optimering

Hvad er SEO optimering?

SEO optimering (Search Engine Optimization) overordnet en grundig og organiseret måde at udfylde data på ens hjemmeside, så Google bl.a. har nemmere ved at finde ud af hvad ens side handler om. Jo mere tydeligt indholdet er for Google, jo højere kommer siden op i Googles browser udfra forskellige søgeord relevante for siden.

SEO er logisk – Google har den intention at være den bedste browser på markedet. Googles mission er at besvare brugerens søgeord, med det bedste indhold så hurtigt som muligt. Det er derfor ens job som SEO specialist at markere indholdet på en hjemmeside op og udfylde alle data, så Google kan se hvad siden drejer sig om. 

Men eftersom internettet har udviklet sig  og en stor del af forbrugernes handel nu foregår online, er nettet ikke længere kun et sted man finder viden – der er nu mange penge i at have en god position på Google, hvis man sælger noget. Ja faktisk kan en god position være altafgørende for om man faktisk kan have et firma med en sund økonomi. Det gør SEO optimering til en værdifuld investering for firmaerne.


FORDELING AF KLIK PÅ GOOGLES SIDE 1

I nedenstående grafik ses hvorledes brugernes klik fordeler sig når de har søgt noget på Google. Billedet viser de forskellige positioner i på Googles side 1, dvs. fra position 1 til 10, og hvor mange % der klikker på hvilken position. Kilde: www.searchengingejournal.com

Hvad kan SEO gøre
for dit firma?

Ovenstående grafik taler for sig selv. Ligger ens firma på side 2 i Googles resultatsider – så får man stort set ingen trafik. Man skal på side 1 for at blive set, og man har det rigtigt godt i top 3 udfra et, for ens produkt, skelsættende nøgleord. Rigtig, rigtigt godt. 

Mange flere forbrugere handler på nettet idag, og trenden går mod mere e-handel. Især de unge – og om 20 år er de midt i livet – og de handler stadig på nettet. Det vil deres børn også gøre – så hvor mange handler lige i butikker til den tid?

Hvorfor er SEO vigtigt for dit firma? Hvis du som virksomhedsejer, opnår en førsteplads på Googles side 1 på, et for dig, vigtigt nøgleord, bliver du meget eksponeret overfor nye kunder. Du får mange der klikker ind og rundt på dit site (organisk trafik). Disse er alle nye potentielle kunder, der er interesserede i dit produkt – ellers havde de ikke googlet det.

Eksempel – Om vinteren i Januar googler 12.100 danskere “lej sommerhus”. Ligger dit firma nummer 1 på denne forespørgsel, klikker ca. 43 % ind på din side. Det er 5.203 nye potentielle kunder – om måneden.

Lad os antage at dit firma har en god booking side, og at du har søde medarbejdere til at tage telefonen og hjælpe folk. En gennemsnitlig hjemmeside konverterer 2 % af deres online trafik indtil salg. De rigtigt gode sider konverterer helt op til 5 %.

Hvis 5.203 nye kunder besøger din side om måneden og 3,5 % resulterer i et køb, og du som udlejningsfirma har en fortjeneste på 5.000 kr pr. udlejede sommerhus – ja så har du 182 salg om måneden og en profit på 910.512,00 kr. om måneden. Grundet SEO optimering på et nøgleord. Forestil dig du har ti nøgleord i Googles top 3.

Derfor kan SEO have en enorm betydning for ens firma i et markedsføringsperspektiv. Men SEO skal laves ordentligt – dvs. grundigt og intelligent. Klik forneden og læs mere om hvorfor SEO optimering kan betale sig – nu og fremover. 

INTERESSERET I HØRE HVAD SEO KAN GØRE FOR DIT FIRMA?

Udfyld nedenstående formular og jeg laver en gratis analyse for dig –

SEO optimering pris af web og SEO bureau Optimal Design
Webdesigner og seo specialist Jakob Ingvorsen hos SEO firma Optimal Design

Jakob, webdesigner og SEO specialist hos Optimal Design


Udfyld formularen eller ring til mig – så kan jeg se på opgaven og dit firmas behov for SEO optimering

kontakt@optimaldesign.dk

(+45) 2274 0641