SEO KONSULENT I JAKOB INGVORSEN


På denne side kan du læse om hvorledes Jakob, Optimal Design, kan hjælpe dig som SEO konsulent. Du kan læse om typiske problemstillinger og udfordringer dit site kan have, og hvordan de kan løses – så du kan drage fordel af online markedsføring for din forretning.

Webdesigner og seo specialist Jakob Ingvorsen hos SEO firma Optimal Design

“DA JEG BÅDE ER SEO KONSULENT OG WEBDESIGNER KOMMER JEG HELE VEJEN RUNDT OM DIN HJEMMESIDE – OG FÅR ET KOMPLET OVERBLIK. JEG FINDER FEJLENE, IMPLEMENTER LØSNINGERNE OG RESULTATERNE KAN MÅLES”

Jakob Ingvorsen, SEO konsulent

TYPISKE PROBLEMSTILLINGER JEG LØSER SOM SEO KONSULENT


NYSTARTET FIRMA VIL GERNE PÅ GOOGLES SIDE 1

Typisk ville dette være en nystartet virksomhed, der er bevidste om kraften bag SEO og content marketing. Her skal konkurrencen analyseres sammen med firmaets øjeblikkelige online tilstedeværelse, dvs. hjemmeside og indhold. Afhængigt af analysens resultater vil man implementere forskellige tiltag – men typisk for sådan en virksomhed, skal man starte med at finde søgeforespørgsler indenfor virksomhedens branche, der er nemme at komme højt på for at skabe indledende trafik. Man skal optimere sitet teknisk – altså gøre det mobil venligt og hurtigt – og man skal have lavet en grundlæggende linkbuilding. Dvs. have andre websider og forummer til at linke til ens hjemmeside.

LØSNING I Analyse af konkurrence og branche, hastighed, mobilvenlighed, find kvalitative søgeord, skab indhold, mål resultater

Jakob Ingvorsen arbejder som SEO konsulent for Optimal Design

FIRMA HAR TABT SINE ELLERS GODE POSITIONER PÅ GOOGLE

Typisk vil et firma opleve at de pludselig kan have tabt positioner og nu har dårligere rangering på Google. Tidligere har de oplevet meget online salg eller henvendelser, men det er på det seneste gået ned af bakke. Google kan som udgangspunkt godt lide store og ældre hjemmesider, så ofte vil det betyde i et sådant tilfælde, at der har været en opdatering i Googles algoritme, der har ændret parametrene for, hvilke sider der skal ligge højt på Google. Typisk kunne det være problemer relateret til teknisk SEO, dvs. der er problemer med sidens hastighed, sikkerhed eller teknik, der gør at Google har devalueret siden. I sådanne tilfælde skal siden analyseres i forhold til hurtighed og mobilanvendelighed, og der skal muligvis udskiftes webprogram, som siden er bygget i. Det kan også være der skal tilføjes sikkerheds certifikater eller tilmeldes Content Delivery Network. Problemet vil som regel være af teknisk karakter.

LØSNING I Analyse af hjemmeside, teknisk optimering med fokus på hastighed, mobilvenlighed og kodearbejde


FIRMA ER I EN MEGET KONKURRENCE PRÆGET BRANCHE OG VIL GERNE HAVE HAVE SIN HJEMMESIDE PÅ GOOGLES SIDE 1

I et sådant tilfælde skal man finde ”et hul” i branchens søgeforespørgsler. Er der et sted hvor man kan komme ind og få trafik og henvendelser? Det kræver en grundig analyse for at afsøge muligheder. Man skal derudover opdatere, evaluere og skabe mere godt indhold for sine kunder. En forbedret link profil er også god for at skabe mere domæne autoritet, så der skal arbejdes med hjemmesidens link building, altså man skal skabe synlighed om ens side andre steder på nettet.

LØSNING I Analyse af site og branche, find oversete søgeords muligheder, skab indhold til disse

SEO konsulent hjælper firmaer med at konkurrere online

FIRMA ØNSKER FLERE BETALENDE KUNDER ONLINE

Her kan firmaet være godt på vej, og muligvis på Googles side 1, men vil gerne helt op til topplaceringer. Her skal kigges på hvilke kunder firmaet har, hvad kunderne ønsker og hvad de efterspørger. Muligvis skal man skabe indhold – tekst, video, infografik eller fotos – der kan hjælpe ens kunder. Det vil måske ikke føre direkte til salg, men det gør det indirekte med det rigtige hjemmeside layout – altså man konverterings optimerer siden, så flere mennesker henvender sig eller foretager køb. Kunderne vænnes til at bruge hjemmesiden og firmaets branding værdi stiger. Man kan implementere opfølgende salg via e-mail marketing. Man kan også spørge kunderne om hvilke ønsker de har og om hvordan ens side kan forbedres. Langsomt vil ens site vokse sig større, få flere brugere og få skabt opmærksomhed om sig selv, ens ydelser og produkter.

LØSNING I Analyse af website og design, konverterings optimér hjemmesiden, implementér andre online salgs strategier


FIRMA ØNSKER MERE TRAFIK PÅ SIN HJEMMESIDE

Mere trafik på nettet er penge værd. Det giver et website muligheder i mange retninger at have meget trafik. Man kan få øgede indtægter via reklamer, henvisninger eller produkt anmeldelser. Derfor er det typisk at et firma kunne henvende sig med ønsket om at få mere trafik. Her skal firmaets hjemmeside og marked analyseres og sammenlignes med kundernes efterspørgsel på viden indenfor feltet. Hvad har kunderne brug for du kan hjælpe med? Dernæst laves indhold der passer og hjælper kunderne indenfor denne branche, typisk kunne det være vha. blog indlæg, hvor der laves guides og hjælpe artikler. Denne løsning er god til at skabe mere trafik og øger branding værdien – der kan lægges links og knapper ind til undersider på hjemmesiden som er salgssider, for at øge den direkte indtægt.

LØSNING I Analyse af branche og søgeord, skab indhold der matcher kundernes behov, optimér sider

SEO KONSULENT HJÆLP I ANALYSEN AFGØR LØSNINGEN


Alle udfordringer er forskellige. Alle brancher er forskellige. Og alle kunder er forskellige.

Online virksomheder har ikke brug for samme hjælp til at skabe resultater, og der er et væld af måder at tjene penge på online. Som SEO konsulent analyserer jeg din virksomhed med mine værktøjer – og finder frem til stenen i skoen. Jeg tester din side for hastighed, mobil anvendelighed, link profil, domæne autoritet og finder de nøgleord dit firma allerede rangerer på.

ANALYSE RESULTATET AFGØR HVILKEN HJÆLP JEG SOM SEO KONSULENT ANBEFALER DIG OG IMPLEMENTERER

CASE WEBSITE JAKOB i KUNST | FRA 0 TIL 7032 POTENTIELLE KUNDER PÅ ÅRSBASIS

For hjemmesiden www.jakob-i.com betød en meget grundig og analytisk SEO optimering at det helt nystartede site gik fra at have fra 0 til små 600 besøgende om måneden. Alle var nye potentielle kunder, der kunne se de flotte malerier og illustrationer som lå på siden. Det betød at firmaet gik fra hobby til fuldtidsbeskæftigelse.


HVAD KAN JEG SOM SEO KONSULENT HJÆLPE MED?


SEO ANALYSE

Analysen af dit website laves ved hjælp af forskellige værktøjer såsom Ubersuggest, Ahrefs og diverse Google tests. Den skal afdække dit site fra den bredest mulige betragtning, og inkluderer også farver og konverterings kvalitet.

Dernæst analyserer jeg din branche og de nøgleord, eller søgeord, dine kunder taster på Google for at finde sider som dine. Jeg finder ud af hvilke nøgleord der giver meget trafik, hvilke der giver meget salg og hvilke der er nemme at komme højt på.


SEO INDHOLD

Som SEO konsulent kan jeg hjælpe dig med at skrive indhold der passer til lige netop det dine kunder søger på – således laver man en effektiv SEO optimering – man parrer det folk søger på med det indhold der ligger på firmaets hjemmeside.

Jeg hjælper dig ligeledes med at opdatere indholdet så det er effektivt at finde. Jeg kan også hjælpe dig med video, foto, grafik og animation – hvis disse medier er de mest anvendelige i forhold til din målgruppe. Vigtigst af alt – jeg hjælper dit firma med at hjælpe dets kunder.


TEKNISK SEO

Teknisk SEO er et parameter der bare skal være i orden. Man kan heldigvis nemt måle og finde ud af hvor fejlene ligger. Jeg kan hjælpe med at optimere hjemmesiden teknisk så den bliver hurtig og mobilvenlig. Man bliver overrasket over hvor meget en side stiger i Googles placeringer når man får rettet sådanne problemer.

Idag stiller bl.a Google meget højere krav til de tekniske dele af ens hjemmeside, da folk søger mere på mobil i dag. Sider skal være mere versatile og både fungere på laptop og på mobil.


OFF-PAGE SEO

Off-page SEO optimering er at skabe opmærksomhed om din hjemmeside andre steder på nettet. Dette gøres ved at skabe opmærksomhed på bl.a. sociale medier samt skabe en stor linkprofil til siden.

Jeg opbygger en sund og naturlig linkprofil ved at sørge for at få lagt link til din side ind på andre sikre og relevante hjemmesider. Jeg har mit eget link katalog at bygge udfra og personlige kontakter, der gør det muligt at få gode links til din side. Den vil derefter stige i domæne autoritet og dernæst i placeringer.


UX OG KONVERTERING

Som tidligere nævnt er en hjemmeside til for brugerne, og brugernes interaktion måles af søgemaskinerne. Derfor er brugervenlighed enormt vigtigt for din placering. Brugervenlighed på en side er skabt for lige præcis den side og dens brugere og kan således ikke være god hvis den er lavet med sideskabeloner og skabelondesign programmer. Der sidder mennesker bag skærmen og læser på din side.

Som SEO konsulent kan jeg hjælp med at teste din side og dens brugervenlighed og implementere forbedringerne. Ligeledes med konverterings design. Der skal være elementer på siden der fremprovokerer at hjemmeside brugerne kontakter et firma bag siden eller foretager et køb. Jeg tester, analyserer og tegner wireframes.


WEB DESIGN

I en moderne SEO forståelse er brugervenlighed og rangeringer et og samme stykke. Søgemaskinerne måler den tid kunderne bruger på ens hjemmeside, og kunderne klikker desværre ud hvis de synes en hjemmeside er besværlig eller irriterende.

Jeg hjælper med at gennemse en hjemmeside og tester den. Når brugerne sine mål hurtigt? Er teksten tilpasset web brug? Er der relevante interne links? Og giver farverne den rette signalværdi til kunderne? Med web design er der mange elementer som påvirker en bruger, men som man ikke umiddelbart tænker over. Jeg designer med en funktionel og analytisk tilgang – således at din side får det maksimale ud af kunderne der besøger den.


VISION SOM SEO KONSULENT | EN HELHEDSLØSNING MED INDHOLD TIL DIT SITES BRUGERE


Min mission som SEO konsulent er at hjælpe firmaer til bedre, hurtigere og mere funktionelle sider. Min vision om fremtidens internet er at udtrykke et firmas personlighed via deres online tilstedeværelse. Man skal som kunde kunne fornemme menneskerne bag firmaet. Det gælder om at skabe en relation og dialog med kunderne. Som SEO konsulent søger jeg at løse mine kunders udfordringer, og med up-to-date viden om SEO og web udvikling, implementerer jeg løsningerne. Og jeg elsker at alt SEO kan måles. Så kan jeg se om jeg er lykkedes med at hjælpe pågældende firma.


MINE RESULTATER SOM SEO KONSULENT DOKUMENTERES

Når jeg arbejder som SEO konsulent garanterer jeg at alle resultater dokumenteres og fremvises for kunden. Jeg kobler siden op til analyse programmet Google Analytics, og vi kan måle fremgangen, se hvor kunderne kommer fra og hvordan de finder hjemmesiden. På denne måde kan du følge med i dit firmas vækst online.

“1000 tak for dine input og indsigt – Det er super fedt, at man kan hente hjælp, når nu man ikke selv er skarp i det tekniske”

Nanna, www.frkwurtz.dk

HVAD KAN SEO OPTIMERING GØRE FOR DIT FIRMA?


SEO er enormt kraftfuldt. Når arbejdet er gjort ordentligt og du har de rigtige positioner på bl.a. Google vil du opleve en kraftig tilgang af henvendelser og kunder. Kun 1/3 af folk klikker på Googles annoncer, så jeg vil altid anbefale man som firma tager det lidt længere træk og går efter at ligge højt på søgemaskinerne indenfor ‘organisk trafik’, dvs. at man som firma har en side med så godt indhold, at siden ligger der fast, uden man betaler for det. Kunderne klikker mere på disse sider.

Men det korte af det lange er – at SEO kan være forskellen på om dit firma har kunder eller ej. Om det har succes eller lukker.

SEO konsulent Jakob Ingvorsen hjælper firmaer med SEO optimering

HVORFOR SEO OPTIMERE?

Der er mange grunde til at SEO optimere – men den vigtigste er at SEO er en meget effektiv måde at markedsføre firmaer på. Optimering kan bringe dit firma i kundernes søgelys, og markedsføre dit produkt. Man kan på en måde sige det kan realisere og virkeliggøre dine drømme og visioner som virksomhedsejer.


HVAD KOSTER SEO KONSULENT HJÆLP?

Da alle opgaver er forskellige, arbejder jeg på timepris. Du faktureres som kunde efter endt arbejde på månedsbasis, ved at jeg sender en faktura og et specificeret timeregnskab hvis du ønsker det.

Webdesigner og seo specialist Jakob Ingvorsen hos SEO firma Optimal Design

Jakob – SEO specialist og digital designer

SEO KONSULENT JAKOB INGVORSEN | HVEM ER JEG?


Jeg er grundlægger af web og SEO bureauet Optimal Design, der har til formål at skabe komplette SEO optimerede hjemmesider. Jeg er uddannet grafisk designer og illustrator, og har senere beskæftiget mig med webdesign og wordpress udvikling. Jeg har arbejdet med SEO optimering de sidste mange år, da interessen for at få sider højt på Google gryede, efter flere år med design af hjemmesider. Det kastede resultater af sig og jeg fik arbejde på et web og SEO bureau. Jeg besluttede mig for at lave mit eget SEO og web design firma og dermed blev Optimal Design grundlagt. Sidenhen har jeg arbejdet som freelance SEO konsulent og web designer for diverse firmaer, heriblandt RODAM-Home og Jakob-i.com.

Efterhånden har jeg fået så meget erfaring, at jeg kan lave sider der er gennemtestede og består alle Googles krav til hjemmesider i dag – og det er det der har skabt mine resultater – at jeg både kan lave indhold og SEO optimere, men også designe og løse tekniske komplikationer. På denne måde kan jeg hjælpe firmaer som SEO konsulent, med at finde den rigtige løsning til det egentlige problem. Jeg søger at komme hele vejen rundt om et website.