HVORFOR INVESTERE I SEO OPTIMERING?


SEO optimering kan virke både dyrt, uoverskueligt og langsomt. Det kan derfor være en svær størrelse som virksomhedsejer at beslutte sig for om det er værd at investrere i. Så hvorfor investere i SEO optimering i det hele taget?

Hér kan du læse om fordelene ved SEO og du kan bestille en udregning på hvad SEO kan gøre for din virksomhed. 

3 GRUNDE TIL HVORFOR SEO OPTIMERING ER EN SMART INVESTERING


Hvorfor investere i SEO optimering - forklaret af Optimal Design SEO og web bureau

SEO ER BILLIGT OG HAR HØJ ROI


SEO er en af de markedsføringformer med rigtig høj ROI (return on investment). Det betyder kort og godt at man får meget for pengene, hvis man ofrer den tid og det arbejde det kræver at lave ordentlig content marketing.

SEO ER EN SÆLGER DER ARBEJDER 24/7


SEO er smart. Når det først er lavet arbejder det for dig hele tiden. Folk googler ting døgnet rundt, og har du investeret i organisk SEO, hvor du ligger højt på Google, kan folk hele tiden finde dig – og læse om dit firma og dine produkter.

Hvorfor investere i SEO optimering

DU RAMMER DIT KUNDE SEGMENT


Der er mange marketingsformer der rammer folk der godt kan lide dine produkter, men ikke har brug for dem. Når folk googler et produkt er de interesserede i detog har et behov. Det betyder de kunder der kommer ind på dit site via SEO – allerede er interesserede.


EKSEMPEL PÅ EFFEKT VED SEO INVESTERING

FIRMA

OVME

AMERIKANSK FIRMA DER LAVER KOSMETISKE BEHANDLINGER

RESULTAT

MERE ORGANISK TRAFIK

FLERE TELEFON OPKALD

1217 %

FLERE BOOKINGER I DERES KALENDER

Baggrund

Det amerikanske firma OVME der laver kosmetiske behandlinger, såsom botox, filler og ansigtsløft – havde brug for en online opgradering. De fik redesignet deres hjemmeside til en mere æstetisk version, og fik lavet SEO arbejde, med forbedrede meta data, sidetitler, overskrifter, schema mark up og alt tags – alle sammen optimerede imod, for dem, vigtige nøgleord.

De fik lavet deres side responsiv, så den samtidig så rigtigt godt ud på mobil. Og til slut fik de opbygget en sund og stærk link profil for at styrke deres domæne autoritet. 

Efter 3 måneder kom resultaterne – 10 % mere organisk trafik, 60 % flere telefonopkald  og 1217 % flere bookninger i deres kalender. 

Kilde – www.ovme.com og Cardinal Digital Marketing


HVORFOR SEO OPTIMERING? FLERE TAL…


E-handel er kommet for at blive. Faktisk er online shopping stigende, især blandt de ældre generationer. Det betyder konkret, at alle handler på nettet idag. Der til kan lægges alle de handler, som måske finder sted fysisk, men hvor folk har undersøgt firmaet eller produktet online alligevel.


AF KUNDER LAVER EN ONLINE RESEARCH FØR DE LAVER ET STØRRE KØB


AF ALLE KUNDER LÆSER LIDT OM FIRMAET ONLINE INDEN DE SNAKKER MED EN SALGSMEDARBEJDER


AF LOKALE SØGNINGER RESULTERER I ET OFFLINE SALG


AF ALLE DANSKERE HAR HANDLET PÅ NETTET INDENFOR DE SIDSTE 3 MÅNEDER

Kilde – Inter-growth og Danmarks Statistik


BEREGN DIT FIRMAS INDTJENINGS MULIGHEDER VED SEO OPTIMERING

Det kan være svært at overskue hvor meget man kan opnå med en ny investering i sit firmas marketing – det kan være rart at regne lidt på det forinden.

Udfyld formularen og lad mig komme med et indtjenings estimat, på et af dine ønskede produkter eller services – hvis det lå højt på Google. Jeg gør det gratis, og så kan du efterfølgende vurdere om det er noget for din virksomhed.

SEO optimering pris af web og SEO bureau Optimal Design
Webdesigner og seo specialist Jakob Ingvorsen hos SEO firma Optimal Design

Jakob, SEO specialist hos Optimal Design


Udfyld formularen eller ring til mig – så kan jeg beregne dit firmas indtjenings muligheder ved en SEO optimering der passer til dit firma.

kontakt@optimaldesign.dk

(+45) 2274 0641


SE EKSEMPLER OG PRISER FOR SEO OPTIMERING

Hvis du gerne vil se nogle eksempler på hvorledes man kan optimere til forskellige firmaers behov – så klik forneden